Trenger du å vaske ullundertøy?

Ull 

Av: grunder Christian Schou.

48 dager uten å vaske ullskjorta

I mange år har jeg slengt ullplagg i vaskemaskinen etter kun en gangs bruk. Det har blitt en rutine. Med bomull, polyester og andre plagg er man nødt til å vaske regelmessig på grunn av lukt. Men Hyggewool® er annerledes!

Så: Trenger du å vaske ull?  House of Hygge grunder Christian Schou har i skrivende stund brukt samme Zipneck ull undertøy hver dag, 48 dager (and counting), uten å vaske plagget. (Tro det eller ei, kona er uvitende og jeg er fortsatt gift). Plagget er brukt til hverdags, turer, trening og hardt fysisk arbeid. Konklusjonen er: Plagget lukter rett og slett ingenting! Det eneste man trenger å gjøre, er å være nøye med å henge opp plagget hver dag, så det får god lufting og tørker.

Hvorfor?  Hyggewool® har en permanent og naturlig resistens mot vekst av mikroorganismer som medfører vond lukt.  Bakterier som fører til vond lukt, trives best på en positivt ladet, glatt overflate, slik syntetiske fibre ofte har. Vårt Hyggewool® ullundertøy har derimot en negativt ladet og ru overflate, og kan brukes mange dager uten at vond lukt setter seg.

 

 

 

Se alle våre ullprodukter her