HVEM ER VI?

House of Hygge ble grunnlagt i 2004 og er den dag i dag «operated and owned by skibums». Formålet var og er fortsatt å stå mest mulig på ski.

Bedriften vår er rotfesta i Hemsedal, noe som faller naturlig når det eneste vi vil er at våre medarbeidere skal skape råskap i fjellet. Den dag i dag får bedriftens ansatte skriftlig varsel dersom arbeidet ikke legges ned på pudderdager, og ikke minst havner de ansatte på «wall of shame» De som opprettholder skigleden og stenger butikken kommer følgelig på «wall of fame».

Vår Produktfilosofi

Vi vil kle deg fra topp til tå, innerst til ytterst, i funksjonelle, resirkulerte og tidløse plagg. Alt du trenger når gondolen frakter deg til nye eventyr på fjellet! Vi har egentlig skrevet denne filosofien på engelsk, ting høres så snabla kult ut på nynorsk:

“Located in Norway’s greatest ski resort, a gondola was a natural choice of logo. Our logo frames the product segment – a gondola keeps you warm and comfortable, so does the products we design and manufacture.”

Hvorfor engelsk?

Mest fordi vi syntes det høres litt kult & trendy ut, men også fordi vi har ambisjoner om å bli internasjonale. En reise vi gleder oss til. I forlengelsen av det skal vi ta godt vare på identiteten, og verdiene selskapet er bygget på. En av disse verdiene at vi bygger arbeidsplasser i distrikts Norge og jobber mot FNs mål om bærekraftige lokalsamfunn. Det er vi stolte av. 

Produktene utvikler vi utendørs, i naturen, for å sikre deg gjennomtestede og funksjonelle plagg.

Lars Engelberg kopi

Fra vår Chief Executive Skibum

Fra utsiden kan det se ut som vi ikke gjør annet enn å stå på ski, men sannheten er at for å få til alt kreves det selvdisiplin, og veldig mye jobb. Jeg står opp grytidlig hver eneste dag, for å snike inn små magiske øyeblikk i en travel hverdag, og dermed bevare verdiene selskapet er bygget på. Jeg håper denne filmen inspirerer deg til å gjøre det samme.

– Christian –

Vår visjon

Vår visjon er å gi folk en pause fra hverdagen, misjonen vår er å ha det gøy mens vi gjør det. Vi lever livsstilen og er både “best i test” og “best på fest”.

Vi snakkes i bakken!

Mari, Christian, Brede, Henriette, Kanutte, Mark & Tiril

JOIN THE COMMUNITY!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.