Kategori omoss historien

Hyggelig to meet you!

I 2004 etablerte vi House of Hygge for å ha akkurat nok til å stå på ski hele vinteren. Bedriften vår er rotfesta i Hemsedal, noe som faller naturlig når det eneste vi vil er at våre medarbeidere skal skape råskap i fjellet. Den dag i dag får bedriftens ansatte skriftlig varsel dersom arbeidet ikke legges ned på en pudderdag.

Mamma heklet de første luene til venner og kunder for en flaske vin. Luene ble morsommere og mer populære jo mer vin som stod på bordet. Luene blir fremdeles håndheklet, men vi har gått bort fra vin som betaling. Våre lue kolleksjoner går fremdeles under navnet Made by Mamma

Bærebjelken i konseptet vårt er ullkolleksjonen i vår egen Hyggewool® , kløfri og god mot sensitiv hud. Vi jobber så klart for å alltid være Best i Test, men vi kan garantere at vi er Best på Fest.

Å gjøre det motsatte av alle andre ligger i beinmargen vår i House of Hygge. Vi liker å være i opposisjon mot alt. Som for eksempel å stå på ski ned der andre klatrer opp. Folk flest kjøper goggles for å se bra ut, House of Hygge designer goggles med målet om å se bra ut og se bra ut.

Vår visjon er å gi folk en pause fra hverdagen, og ikke minst; ha det snabla gøy mens vi holder på. Bedriften vår er eid av skibomser, og alle skattepenga går til Hyggedal, og ikke til et skatteparadis i Caribien. Vi bruker Caribien til å surfe, det burde du også gjøre.

Don’t grow up, it’s a trap!

Avec Hygge

// Christian