Hvorfor velge merino ullundertøy fra House of Hygge?

Hvorfor velge merino ullundertøy

Ull er naturens eget fantastiske superdupermateriale! Vi i House of Hygge bor i fjellet og bruker derfor Hyggewool® ullundertøy hver dag, hele året! Her er noen av grunnene til at du bør velge ull fra House of Hygge:

Funksjonalitet:

Ullundertøyet blir designet av rutinerte fjellfolk i  Hemsedal. Vi som jobber i House of Hygge kan både designe produkter og teste de i høyfjellet på en og samme dag. Vi har også et team med ambassadører som jevnlig tester våre produkter. Vi vet derfor betydningen av funksjonalitet og god kvalitet.

Kvalitet:

All ull fra House of Hygge er lisensiert av Woolmark. Vi bruker kun den fineste merinoull, og 17,5 mic tråd fra annerkjente Südwolle Group i Tyskland. Vær trygg på at vår ull ikke klør Vår ull blir produsert på en TUV godkjent fabrikk som produserer i henhold til Oeko-tex standard.

Miljø:

Som skiboms er vi også opptatt av miljøet. Så: Trenger du å vaske ull? Strengt tatt ikke. Daglig leder Christian Schou har i skrivende stund brukt samme Zipneck ull undertøy hver dag, 37 dager i strekk, uten å vaske plagget. Plagget er brukt til hverdags, turer, trening og hardt fysisk arbeid. Konklusjonen er: Plagget lukter rett og slett ingenting! Det eneste man trenger å gjøre, er å være nøye med å henge opp plagget hver dag, så det får god lufting og tørker.

Best på fest:

Vi har som mål å være både best i test og best på fest. Produktene er av ypperste kvalitet, men vi håper at du også synes de er kule