Skap hygge med hengekøye

Nå som vårt sosiale liv og daglige gjøremål er off limits, finnes det vel ikke noe bedre enn å slenge med seg hengekøya og nyte naturen? Hengekøyene fra House of Hygge er lette, superfreshe og svært enkle å sette opp. Kom deg ut og nyt naturen på beste vis!

Hvordan henger du opp en hengekøye?

Vi tør påstå at du har hengt opp din helt nye hengekøye på under ett minutt, for så enkelt er det! Når du har funnet to trær med passe avstand fester du opphengstauene rundt treet og fester så videre hengekøya i karabinkrokene. Og vipps så har du en svevende sofa og seng midt i naturen – enklere blir det ikke. 

Hengekøyene fra oss i House of Hygge inneholder opphenget, slik at du slipper å bestille noe ekstra utstyr. Dette er ikke like vanlig hos de forskjellige leverandørene, men såpass unner vi deg. En hengekøye skal være easy, digg og hygge – det sørger vi for!

C94A0275

Bør du velge enkel eller dobbel hengekøye?

Du får kjøpt både enkle og doble hengekøyer, alt ettersom om du vil kose deg alene eller dele den med noen nære og kjære. I den doble får du plass til både en og to ekstra, men samtidig er den ekstremt behagelig å sove helt alene i. Men skal du ut på dagstur eller få overnattingsturer vil du komme langt med en enkel køye også. 

Uansett hvilken hengekøye du velger er dette inkludert: 

  • 2 x 2 meter slynger
  • 2 x lettvekt karabinere
  • Hengekøye i RipStop nylonsilke i den beste kvaliteten
  • Stash Pocket, også kalt oppbevaringsposen

En påsydd Stash Pocket er helt genialt. Selvsagt er den påsydd så du ikke mister den, men det mest geniale er plasseringen. Den er sydd midt på hengekøyen slik at du kan bruke den som koppholder mens du nyter den fantastiske utsikten og den friske luften. Legg deg tilbake i hengekøya, ta med passende drikkevarer som bidrar til hygge og plasser det helt trygt i oppbevaringsposen. 

 

Hengekøye når det regner, bruk tarp

Det norske været kan være uforutsigbart til tider, men det bør ikke sette en stopper for å nyte den flotte naturen vi er så heldige å ha. Bruk tarp, også kalt regnbeskytter, så er du sikret å holde deg tørr gjennom hele natta. For hva er vel ikke koseligere enn å ligge i en dobbel hengekøye med en du er glad i, mens dere hører regnet dryppe ned på tarpen? 

Tarpen får du kjøpt både separat og med en hengekøye, that´s your choice. Om du er litt skeptisk til mygg og andre flyvende dyr anbefaler vi også myggnettingen. Og du, husk at om du ikke er et skikkelig friluftsmenneske, men helst foretrekker å ha hengekøyen i hagen, får du også kjøpt et stativ så den står støtt og godt gjennom hele sesongen. 

Hengekøye fra House of Hygge

Opplev norsk natur fra sin beste side med en hengekøye i høy kvalitet, akkurat slik vi gjør. Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt på mail, for vår store lidenskap er fjellet, så vi kan til tider være vanskelige å nå per telefon – spesielt hvis det er digg vær!

Ta en titt på vårt utvalg hengekøyer her