Hyggewool® // Ull t-skjorte

Visste du at ull er gull, sommer som vinter?

Er du en av de som tenker at ull kun brukes på vinteren? Tenk om igjen! Med dens temperaturregulerende og selvrensende egenskaper, er ull perfekt for sommeren. Vi digger ull fordi det også er super behagelig å gå med, passer til alle anledninger og kan brukes i all slags vær.

Ull er temperaturregulerende

Merinoull har temperaturregulerende egenskaper som gjør at den virker svalende på varme sommerkvelder og isolerer varmen din når det er kaldt i luften. Hyggewool® er et 100% naturlig og fornybart materiale som puster og transporterer fukt effektivt, samtidig som det føles behagelig mot huden. Hyggewool® er kløfritt og perfekt for sensitiv hud.

Selvrensende og hindrer svettelukt

Ull er optimalt å gå med, gjerne i mange dager. Er du uten tilgang på vaskemaskin? Fortvil ikke: din utkårede vil knapt lukte at du har gått i mange dager ute å vaske klærne. Heng plagget til lufting over natten, så er plagget klart for nye eventyr. Ull tar ikke til seg lukt på samme måte som syntetiske stoffer og virker selvrensende. Dermed trenger du ikke å vaske ulla, og du sparer miljøet i samme slengen.

C94A8257 kopi result

Hyggewool®  = 100% merinoull

Hyggewool® er designet for deg som digger å være i aktivitet, eller rett og slett liker å ha på noe digg når du slapper av i hengekøya. Vi har som mål å være både best i test og best på fest. Produktene er av ypperste kvalitet, men vi håper at du også synes de er kule ☺

Se vår sommerull-kolleksjon her.