HYGGEWOOL® // Ullundertøy

Ull – like bra som gull?

Mange vil nok si nei og legge den ballen død en gang for alle. Gull er best! Med gull kan du kjøpe nesten alt du vil ha! Leve livet i sus og dus med lite bekymringer.

Men ull tenker du, gull tenker vi;

For kan gull transportere fukt? Kan det holde seg varmt når det er vått? Og kan det justere både kulde og varme? Vi som jobber i House of Hygge leker i naturen hele året, vi vet at det er få materialer som har så mange gode egenskaper som ull, særlig merinoull. Her i Hemsedal hadde vi risikert badetiss året rundt, hadde det ikke vært for deilige, kløfrie og freshe ullprodukter.

Årets Hyggewool® Summer Edition er på plass, og de lengter etter å skape eventyrlige oppdagelser!

merinoull
merionull
merinoull

REGULERER TEMPERATUR

Hyggewool®  merinoull har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Den regulerer kroppstemperaturen ved å henholdsvis absorbere samt slippe ut fuktighet. Dersom det blir varmt, vil ullen sørge for nedkjøling ved fordamping på samme måte som kroppen gjør.

Odørkontroll
Hyggewool® merinoull har en permanent og naturlig resistens mot vekst av mikroorganismer, som kan medføre vond lukt. Ullen kan brukes flere dager i strekk, noen (skiboms i Hemsedal) vil sågar hevde ukesvis, bare man er flink til å tørke plagget og oppbevare det luftig. Bakterier som fører til vond lukt, trives best på en positivt ladet, glatt overflate, slik syntetiske fibre ofte har. Vårt Hyggewool® ullundertøy har derimot en negativt ladet og ru overflate, og kan brukes mange dager uten at vond lukt setter seg.

KVALITET

Hyggewool® ullundertøy fra House of Hygge er sertifisert av Woolmark. Symbolet garanterer at produktene tilfredsstiller kvalitetskrav som er fastlagt og kontrollert The Woolmark Company.

MILJØ

Hyggewool®  ulludertøy i ren merinoull er et naturlig og resirkulerbart materiale. Det er mindre behov for maskinvask sammenlignet med syntetiske materialer, og når det vaskes gjøres det med lavere temperatur og med mindre vann og energi. Stadig flere hevder at ull ikke behøves å vaskes særlig i det hele tatt, se hva House of Hygge grunderen mener: Christian Schou (grunder av House of Hygge) har brukt samme Zipneck hver dag, 37 dager i strekk, uten å vaske plagget. Plagget er brukt til hverdags, turer, trening og hardt fysisk arbeid. Konklusjonen er: Plagget lukter rett og slett ingenting! Det eneste man trenger å gjøre, er å være nøye med å henge opp plagget hver dag, så det får god lufting og tørker.

953A3399