Skibrillene som har alt inkludert – og garantert!

Vi er ganske trygge på at vi kan si at dette er skibrillene som har alt inkludert – og garantert!

Vi kan garantere gode linser til alle værforhold og (nesten) garantere full uttelling på afterski.

Målet har vært å drive med det vi elsker, det har handlet om å dyrke fjellkulturen og omgivelsene. Fra Hemsedal vil vi bidra til å holde bygda livlig og gjøre vår del for at skifolket skal se ekstra godt ut. Vi begynte med skibriller tilbake i 2015, med målet om å se bra ut og se bra ut. Derfor er alle modellene tilgjengelige i premium-pakke:

  • En komfortabel skibrille med god polstring, 180 graders sikt og utbyttbar linse
  • Tre linser: En for soldager, en til overskyet og en for kveldskjøring
  • Solid hardcase-etui med plass til skibrille og ekstralinser
  • Gogglesock og oppbevaringspose i mikrofiber for å beskytte brillene

 

Goggles

 

Linsene har 2-lags glass i italiensk polykarbonat. De er utformet med Firewall®-teknologi og dekker et stort spekter av lysforhold. Firewall®-linsen har en funksjon som filtrerer ut skadelig UV-lys. Samtidig slipper den inn den nyttige delen av lysspekteret slik at linsa fremhever konturer i landskapet. Det gir deg bedre oversikt og selvtillit i fjellet. For å fungere like godt uavhengig av skiftende lysforhold får du med tre ulike linser i premium-pakken!

Linsene er designet slik at de slipper inn ulike mengder lys. På fagspråket måles dette i VLT –Visible Light Transmission. Sol-linsa har 16,6 % VLT, som altså filtrerer bort mer enn fire femtedeler av lyset. Det hindrer skadelig UV-stråling, hindrer deg fra å bli blendet og gir deg maksimum oversikt på klare skidager.

Den lysere allround-linsa leverer 50,6% VLT. Denne kan du regne som arbeidshesten, særlig når det er skyer eller skiftende vær. Den er både effektiv og stilfull, med en like blank og refleksiv overflate som sol-linsa. Kveldslinsa slipper inn så mye som 76,5% av lyset og er laget for kveldskjøring, men fungerer også utmerket for de mørke overskya dagene når du kan få whiteout eller flatt lys.

Du får god optikk i pakka, men du får også lang levetid. I tilfelle uhell er alle linsene behandlet med anti-ripebelegg, for en skibrille skal gjerne tåle å gå i bakken eller klemmes i bagasjen. Oppbevaringsboksen og gogglesokken hjelper til å ta godt vare på dine nye goggles.

 

goggles

 

Snakkes i bakken!