Hygge Pakke // Dobbel hengekøye + liggeunderlag + myggnetting + tarp

3,096.00 kr

  • Liggeunderlag
  • Valgfri dobbel hengekøye
  • Myggnetting
  • Tarp

Lett & Kompakt hengekøye i høykvalitets rip-stop silke som sikrer mange års bruk. Vi har ikke spart på noe i produksjonen, dette er House of Hygge style: Superfreshe farger, og topp kvalitet. Elastisk, pustende og meget lett materiale gjør det enkelt å ta med denne på tur eller henge i en park! Kan vaskes i vaskemaskin. Hengekøya inneholder alt du trenger av slynger og karabiner for å kunne slække i køya, du slipper altså å kjøpe dette i tillegg. Slyngene strupes eller dobles rundt forankringen til ønsket lengde -superenkelt og veldig trygt! Stash Pocket: Oppbevaringsposen er sydd midt på hengekøyen, slik at du kan oppbevare en kald cola, en varm termos, eller noe annet som bidrar til hygge.

Lett og kompakt liggeunderlag, spesialdesignet for hengekøye, som kan bøyes i alle retninger. Fleksibiliteten gjør at liggeunderlaget følger hengekøyas naturlige kurve, slik at du ligger godt gjennom hele natten.

Myggnetting kommer i en hendig liten pose og monteres over hengekøye.

Tarp brukes som værbeskyttelse på dager med regn eller vind over hengekøye. Tarpen også enkelt brukes uten hengekøye, for eksempel når du skal spise matpakka i regnet.